20080531

BAVARIA

Nyt sitten loma alko. Voi helvetti mitä luksusta, lähti kunnolla käyntiin koko paska. Rusketusrajat alkaa jo pikkuhiljaa hävii ku etelän aurinko puskee ja paidat on heitetty menee. Kuumat aiheet rikosrekisteri, valtion vallankäyttö ja securitas sekä lift everything up.



Valtion nakkikiskoilla on nyt ollu kiireisiä iltoja kun nakit näyttäs olevan kiven alla.



Tosiaan hyvää lomaa kaikille ketkä tänne eksyny. Everything's marinated correctly in this ride. Cant even see nothing. -BIG DADDY aka THE HEAVYHITTER aka THE JACKHAMMER IN THE SACK aka THE BIGGEST RIMS ON A MUSTANG ON THE EAST COAST aka LUMPY aka THE FRESHEST BIKE RIDER ON THE EAST COAST.

BAVARIA = 80- ja 90- luvun vaihteessa syntynyt bimmeri, tunnusominaisuuksia pyöreät lamput ja komia ääni. Lisäksi peräkoukku on hyvä olla kiinni ja BBSn hunajakennot. Syntyseutu Saksanmaalta Bavariasta. Fyyrerin tekeleitä koko paska.

JULMA HENRI & SYRJÄYTYNEET - RIKOSREKISTERI=
Et saa korttii sulla on rikosrekisteri.
Kuse purkkiin sulla on rikosrekisteri.
Sä et voi tulla sulla on rikosrekisteri.
Rikos-vitun-rekisteri.

Hei, onks sulla rikosrekisteri?
Jos on niin sulla on rikosrekisteri.
Hei, kaveri sulla on rikosrekisteri?
Rikos-vitun-rekisteri.

QFT.

Elikkä tämä lyriiikka kertoo miten me tällä blogilla suhtaudutaan siihen valtionvaltaan.

LISÄÄ HYVÄÄ:

Baarissa pysyytään, ja sieltä ei vittu lähetä pois.
Baarissa pysyytään, ja sieltä ei vittu lähetä pois.
Unohda tunteet, unohda tunteet, unohda tunteet...

YKS ILLAN KOHOKOHDISTA:

Joku budipää otti mun pyörän ja söi sillä rojaalisesti paskaa kahteen otteeseen, toka leviiminen sen maahan kaatamien sipsien päälle persiilleen, ei taida yks natusaani-purkki riittää. Sama sankari meinas myös saada turpiiniin joltain.

BUDIPÄÄ:

Definaatio= Öisesti käyttäytyvä hlö, joka suurella tod. näköisyydellä on nauttinut jotain laitonta substanssia. Tosin nimeä voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin, eli kaikki tyhmä = budipäistä.



MITEN PERSEELLÄÄN VALTIO ON:

Suomen valtio= epic FAIL!
maksetaan vero kuin sosialistimaassa, mutta emme saa mitään vastinetta rahoillemme. Sosiaali- ja terveushoito kusee täydellisesti, ja paskaniskat on valtion kätyreitä. Poliisi jahtaa mopopoikia oikeiden rikollisten sijaan, tämä tekee meidän elinymnpäridtöstämme todella epäväkaan, se luo pelon ilmapiirin. Ja miksi alkolla ja VRllä on yksinoikeus toimintaansa??? koska valtio haluaa kontrolida yksilöä ja tehdä suomesta sosialistisen valtion!

...and ADD kiks in!

3 kommenttia:

Riibbari kirjoitti...

Suomessa mennään just toiseen suuntaan idiootit. Markkinatalous rulaa ja kaikkea yksityistetään. Terveydenhuoltoa kaavaillaan pois valtion piiristä, kuten puutaloudelle kävi aikoinaan. Tärkeintä on halpuus kilpailuttamalla eri toimijoita. Pojat vähän tarkkuutta nytte, käsitteet hakuun ja faktat kuntoon Sosialismiin pääsyhän ois kaikkien paitti rikkaitten kannalta hieno juttu.

Sam kirjoitti...

Heh. Ihan yhteiskuntaopin kirjastako faktaa löysit, idiootti.

Robert McCain kirjoitti...

Jos luulet puolisosi huijaavan, ja sinun on palkattava todellinen hakkeri tarkkailemaan / hakkeroimaan puhelintaan, palauttamaan varastamasi bitcoin / mikä tahansa muu kryptovaluutta tai hakkeroimaan tietokanta, jolla on taattu yksityisyys, ota yhteyttä easybinarysolutions@gmail.com tai whatsapp: +1 3478577580, ne ovat tehokkaita ja luottamuksellisia.